Thuis ProductenPDT schoonheid machine

De Machineleiden 4 van de salonpdt Schoonheid in 1 Photon Facial Treatment Spa Schoonheidsmateriaal

De Machineleiden 4 van de salonpdt Schoonheid in 1 Photon Facial Treatment Spa Schoonheidsmateriaal

Salon PDT Beauty Machine LED 4 In 1 Photon Facial Treatment Spa Beauty Equipment

Productdetails:

Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving

PDT-leiden 4 in 1 van de de Huid LEIDEN van de de Behandelingsmachine van het het Facial Treatment Salon Spa Schoonheid van de Fotonbehandeling Materiaalfoton Gezicht villen
  • Rood licht: 640nm (Rode Weavelength) vil penetratiediepte: 16mm Effect: De het doordringen macht, de regeneratie van de huidcel, die het zuurstofgehalte in het bloed verhogen om de omloop van bloed te bevorderen, verbetert ance wond, behandelend allergische dermatitis of ringworm om de pijn te verlichten en actief van de ruime actieve ingrediënten te bevorderen die cellen activeren, verbeterend energierendement, bevorderend collageenproliferatie, verbeterend rimpels, efficiënte behandeling van het verouderen, huidontspanning en producten diepe absorptie. Verwijzing: Er zal wat hotness in de loop van behandeling zijn. Er zal wat stimulatie zijn wanneer u deze behandeling in voorwaarde die van huid hebt aan rood na de laserbehandeling draaien.
  • Blauw Licht: 423nm (Purpere Weavelength) vil penetratiediepte: 1mm Effect: Bacteriën die, huid schoonmaken, celactivering die, verwondingsterugwinning, eiwit-beenderlijmsamenstelling, de sterilisatie van de acnehuid, remming van sebaceous klier, preventie bevorderen van gekronkelde besmetting doden. Verwijzing: vaak wordt toegepast in acnebehandeling.
  • Groen Licht: 532nm (Groene Weavelength) vil penetratiediepte: 0.52mm Effect: Efficiënte vermindering van melaninecel, dalende pigmentvorming die, het aanpassen de functie van de huidklier, de opwinding van de vetklier, stabilisatie, toepassing verminderen van gevoelige huid. Verwijzing: Algemeen gebruikt in rode huid na laserbehandeling om de rode graad en de kalme huid te verminderen.
  • Geel Licht: 583nm (Gele Weavelength) de diepte van de Huidpenetratie: 12mm Effect: Verbeterend de functie van de de zuurstofafwisseling van de cel, bevorderend mircoomloop, ontbindend pigment, bevorderend de lossing van lymfeposion, die huidruwheid, rode vlekken en ontoereikende omloop, antiroodheid, rood gezicht, pigmentprecipitatie genezen. Verwijzing: Gebruikt om therapie te bevlekken, kan ook voor de aanvankelijke behandeling van herpes zoster voordeel worden gebruikt.
  • De Machineleiden 4 van de salonpdt Schoonheid in 1 Photon Facial Treatment Spa Schoonheidsmateriaal
 
  •  

Contactgegevens
Leawell Medical Co.,Limited

Contactpersoon: Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)