Thuis Producteninfrarode lichte therapieapparaten

Van de de Hittelamp van de pijnhulp de Infrarode Lichte Tijd van het de Plaatleven Minerale meer dan 5000 Uren

Van de de Hittelamp van de pijnhulp de Infrarode Lichte Tijd van het de Plaatleven Minerale meer dan 5000 Uren

  • Pain Relief Infrared Light Heat Lamp Mineral Plate Life Time More Than 5000 Hours
  • Pain Relief Infrared Light Heat Lamp Mineral Plate Life Time More Than 5000 Hours
 • Pain Relief Infrared Light Heat Lamp Mineral Plate Life Time More Than 5000 Hours

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Guangdong Foshan
  Merknaam: Leawell
  Certificering: CE
  Modelnummer: 607

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 50-100st
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: kartonverpakking
  Levertijd: 8-15dagen
  Betalingscondities: T/T
  Levering vermogen: 1000 stuks per week
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Voorgestelde gebruikstijd: 30,60 mins voor elk lichaamsdeel Hoofdeffect: bloedomloop
  Functie: pijnhulp, wondenterugwinning Goedgekeurde certificatie: CE, ISO
  Machinemateriaal: Plastic Het leven van de spectrumplaat: over 5000hours

  Van de de Hittelamp van TDP het Infrarode Minerale Model van de de Therapievloer voor Gezondheid en Schoonheid

   

   

   
   

   

  Ongeveer het product
  • TDP-LAMP VOOR GEMAKKELIJKE PIJNhulp: Van Verbinding aan Spierpijn, rugpijn, of pijn van artritis, ontsteking, verstuikingen, littekenweefsel, zachte weefselverwondingen en andere gelijkaardige voorwaarden, kunnen allen van de infrarode therapie van de hittelamp profiteren. Het verlicht pijn op een ontspannen, veilige en comfortabele manier.
  • TDP-DE HITTElamp VERBETERT BLOEDomloop: Het veel infrarode licht van deze minerale lamp van TDP kan salpeteroxyde produceren, schepen en uiterst kleine haarvaten uitbreiden die in resultaat omloop en oxygenatie bevorderen. Het helpt voedingsmiddelen en reparatiecellen leveren, evenals ontgifting in werking stellen die afvalprodukten of toxine, uit allen over uw lichaam verwijdert.
  • DE VERRE INFRARODE MINERALE DE HITTElamp VAN TDP BEVORDERT HET HELEN: Met TDP-de behandeling van de hittelamp, kunt u essentiële mineralen ontvangen die talrijke biochemische voordelen opleveren. Uw lichaam vereist vitaminen en mineralen om te regenereren en te helen. Wanneer u ziek, gekwetst of vermoeid bent, kan het lichaam niet deze essentiële mineralen produceren die u helpen terugkrijgen. Het TDP-lamphoofd kenmerkt een genezende die plaat met deze essentiële mineralen met een laag wordt bedekt die deze essentiële mineralen aan uw lichaam leveren.
  • DE VERRE INFRARODE THERAPIE VOERT IMMUUNSYSTEEM OP: Door zijn het indirecte verwarmen, schijnt de infrarode hittelamp om het aantal t-Cellen en leucocytten in ons lichaam te verhogen, die talrijke ziekten bestrijden. De betere die bloedomloop door de infrarode hittetherapie wordt veroorzaakt helpt deze cellen uw lichaam bewegen efficiënter, terwijl de witte cellen het salpeteroxyde geproduceerde veruit infrarode licht kunnen gebruiken tegen tumors te verdedigen.
  • BESTE NATUURLIJKE BEHANDELING VOOR PIJNhulp: Met deze minerale lamp van TDP, kunt u pijnhulp krijgen terwijl het hebben van warm, kalmerend het voelen. U kunt deze lichte therapielamp in uw huis overal gebruiken, of het nemen in uw bureau. Zet enkel de infrarode lichte hittelamp aan, en plaats het aan waar u de infrarode therapie wilt. Het zal uw spieren ontspannen en zal al die prachtige hierboven vermelde dingen terwijl het verlichten van uw pijn doen.

  Een TDP-Lamp is een type van Verre Infrarode Therapie. De TDP-Hittelamp wordt vaak genoemd TDP Infrarode Lamp of " Mirakellamp,“ aangezien het met pijnhulp helpt en rugpijn behandelt, zijn de artritis, de schouderpijn, de gezamenlijke pijn, de Infrarode lampen van enz. TDP gelijkaardig aan conventionele infrarode lampen, maar zij zijn niet hetzelfde. TDP-de hittelampen leiden tot minerale infrarode golven die talrijke kwalen behandelen, een paar gemeenschappelijke degenen die rugpijn, schouderpijn, gezamenlijke pijn en artritis zijn. In tegenstelling tot andere conventionele veel infrarode lampen, behalve de steuntribune en de verwarmer bevat een Infrarode lamp van TDP een minerale plaat. De minerale plaat is één van de belangrijke onderdelen van een TDP-lamp; De TDP-Lamp Minerale Plaat is met een laag bedekt met een merkgebonden minerale vorming die uit 33 elementen essentieel aan het menselijke lichaam bestaan. Wanneer de minerale plaat aan een bepaalde temperatuur wordt verwarmd, zendt het verschillende bio-spectrum elektromagnetische golven in 1-25 microns uit die voor een maximumabsorptie in het menselijke lichaam toestaan. De geabsorbeerde energie bevordert microcirculatie en metabolisme, versterkt het immuunsysteem, en bereikt pijnhulp op korte en lange termijn. Tegenwoordig, TDP-worden de lampen wijd gebruikt door acupuncturists, therapeuten, en individuen op pijnhulp. In het verleden de 16 jaar, TDP-zijn de lampen gebruikt om meer dan miljoenen patiënten met diverse chronische over de hele wereld kwalen te behandelen. In China, verwijzen de mensen naar de TDP-lamp als „Mirakellamp“ wegens zijn ongelooflijk succes in het behandelen van chronische kwalen. Zij hebben een bewezen spoorverslag over de hele wereld van succes van klinisch gebruik. Dit is 2de Generatie Far-Infrared Technologie wat betekent het het recentst en het grootst is.


   

  Van de de Hittelamp van de pijnhulp de Infrarode Lichte Tijd van het de Plaatleven Minerale meer dan 5000 Uren

  Contactgegevens
  Leawell Medical Co.,Limited

  Contactpersoon: Manager

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)