Thuis Producteninfrarode lichte therapieapparaten

Infrarode de Gezondheidslamp van TDP, Verticaal Wit Infrarood Medisch Lampgebruik Op lange termijn

Infrarode de Gezondheidslamp van TDP, Verticaal Wit Infrarood Medisch Lampgebruik Op lange termijn

  • TDP Infrared Health Lamp , Vertical White Infrared Medical Lamp Long - Term Usage
  • TDP Infrared Health Lamp , Vertical White Infrared Medical Lamp Long - Term Usage
 • TDP Infrared Health Lamp , Vertical White Infrared Medical Lamp Long - Term Usage

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Guangdong Foshan
  Merknaam: Leawell
  Certificering: CE
  Modelnummer: 607

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 50-100st
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: kartonverpakking
  Levertijd: 8-15dagen
  Betalingscondities: T/T
  Levering vermogen: 1000 stuks per week
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Machinekleur: White en gray lichaamsbehandeling: Benen/schouder/achter
  Behandelings actural temperatuur: 40-60 centigraad Certificattion: CE, ISO
  Voorgestelde gebruikstijd: 30.60 mins voor elk deel Garantie: 12 Maanden

  TDP-Hittelamp die New Digital-Controles Minerale het Verwarmen Plaat Infrarode Lichte Therapie voor Maximumpijnhulp kenmerken

   

   

  Ongeveer het product
  • TDP-LAMP VOOR GEMAKKELIJKE PIJNhulp: Van Verbinding aan Spierpijn, rugpijn, of pijn van artritis, ontsteking, verstuikingen, littekenweefsel, zachte weefselverwondingen en andere gelijkaardige voorwaarden, kunnen allen van de infrarode therapie van de hittelamp profiteren. Het verlicht pijn op een ontspannen, veilige en comfortabele manier.
  • TDP-DE HITTElamp VERBETERT BLOEDomloop: Het veel infrarode licht van deze minerale lamp van TDP kan salpeteroxyde produceren, schepen en uiterst kleine haarvaten uitbreiden die in resultaat omloop en oxygenatie bevorderen. Het helpt voedingsmiddelen en reparatiecellen leveren, evenals ontgifting in werking stellen die afvalprodukten of toxine, uit allen over uw lichaam verwijdert.
  • DE VERRE INFRARODE MINERALE DE HITTElamp VAN TDP BEVORDERT HET HELEN: Met TDP-de behandeling van de hittelamp, kunt u essentiële mineralen ontvangen die talrijke biochemische voordelen opleveren. Uw lichaam vereist vitaminen en mineralen om te regenereren en te helen. Wanneer u ziek, gekwetst of vermoeid bent, kan het lichaam niet deze essentiële mineralen produceren die u helpen terugkrijgen. Het TDP-lamphoofd kenmerkt een genezende die plaat met deze essentiële mineralen met een laag wordt bedekt die deze essentiële mineralen aan uw lichaam leveren.
  • DE VERRE INFRARODE THERAPIE VOERT IMMUUNSYSTEEM OP: Door zijn het indirecte verwarmen, schijnt de infrarode hittelamp om het aantal t-Cellen en leucocytten in ons lichaam te verhogen, die talrijke ziekten bestrijden. De betere die bloedomloop door de infrarode hittetherapie wordt veroorzaakt helpt deze cellen uw lichaam bewegen efficiënter, terwijl de witte cellen het salpeteroxyde geproduceerde veruit infrarode licht kunnen gebruiken tegen tumors te verdedigen.
  • BESTE NATUURLIJKE BEHANDELING VOOR PIJNhulp: Met deze minerale lamp van TDP, kunt u pijnhulp krijgen terwijl het hebben van warm, kalmerend het voelen. U kunt deze lichte therapielamp in uw huis overal gebruiken, of het nemen in uw bureau. Zet enkel de infrarode lichte hittelamp aan, en plaats het aan waar u de infrarode therapie wilt. Het zal uw spieren ontspannen en zal al die prachtige hierboven vermelde dingen terwijl het verlichten van uw pijn doen.


  Infrarode de Gezondheidslamp van TDP, Verticaal Wit Infrarood Medisch Lampgebruik Op lange termijn
   

   

  Contactgegevens
  Leawell Medical Co.,Limited

  Contactpersoon: Manager

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)