Thuis Producteninfrarode lichte therapieapparaten

Van de Therapieapparaten van de pijnhulp Infrarode Lichte het Rode lichttemperatuur 40-60℃

Van de Therapieapparaten van de pijnhulp Infrarode Lichte het Rode lichttemperatuur 40-60℃

Pain Relief Infrared Light Therapy Devices Red Light Temperature 40-60℃

Productdetails:

Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: Leawell
Certificering: ISO
Modelnummer: 301

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100ST
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: kartonverpakking
Levertijd: 5-8 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 1000 stuks per week
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
kleur: Wit Licht: Rood licht
Vorm: Vierkante vorm Hittetijd: 3-5 mins
temperatuur: 40-60℃ inpakken: kartonverpakking

De infrarode Lichte Bol van de het Rode lichttherapie van de Hittelamp voor de Pijnhulp van de Lichaamsspier met verbetert de Omloop van Slaapbood

 

Eigenschappen

  • BEVORDER BLOEDomloop: Het grootste deel van de energie van infrarode stralen wordt geabsorbeerd door de huid en in thermische energie geabsorbeerd, die de stijging van de huidtemperatuur veroorzaakt. wegens de invloed van hitte, de versie van vasoactive substanties, bloedvatenspanning, ondiepe arterioles, en haarvat zetten het ondiepe bloedvat en de oppervlakkige aders uit, daardoor verbeterend bloedomloop.
  • VERLICHT PIJN IN ALLE DELEN VAN UW LICHAAM: Als u spiersoreness, gezamenlijke pijn in de benen, rug, knieën, schouders, ellebogen, lumbale spierspanning, cervicale soreness, uitbarsting hebt, enz. Dit zal uw beste keus zijn. U moet slechts voor dozens notulen verlichten elke dag om uw pijn en ongemak te verlichten en uw dagelijks leven te verfrissen.
  • VERHOGINGSmetabolisme: Als er een metabolische wanorde in uw lichaam is, zal de dysfunctie in uw lichaam voorkomen, en diverse ziekten zullen voorkomen, veroorzakend kwaad aan het lichaam. Onze infrarode bol kan bloedomloop, oedeem, het langzaam verdwijnen verbeteren. En het infrarode hitteeffect van de infrarode lamp heeft het effect van het verlichten van pijn.
  • VERBETER DE DE IMMUNE FUNCTIE VAN HET LICHAAM VERORDENING EN: Near-infrared lichte therapie zal de decompositie van onstabiele structuren zoals dode cellen versnellen. Door infrarood hitteeffect, kan het celuitvoerbaarheid verbeteren, neurohumoral mechanisme regelen en immune functie en immune en fysiologische bescherming verbeteren.
  • DE GOEDE HELPER VAN OUDERS, FAMILIEgeluk: Geef uw families en de ouders de vertrouwelijkste gift, brengen hen gezondheid, en als te voelen er om het even welke problemen binnen 60 dagen zijn, gelieve vrij om ons door Amazonië te contacteren, zullen wij de eerste keer voor u zijn. los op.

VOORDEEL VAN DE BOL VAN SERFORY INFARED:
★AFFORDABLE: U moet slechts een paar dozijn dollars besteden om deze reeks pijnproblemen op te lossen, in plaats van elke keer het besteden van meer dan 100 dollars om naar een speciaal fysiotherapiezaal of het ziekenhuis voor behandeling te gaan.
★PORTABILITY: U kunt uw pijnlijke delen thuis, behandelen, overal op om het even welk ogenblik in vergelijking met het gaan naar een het fysiotherapiezaal of ziekenhuis, die uw efficiënter en geschikte pijnhulp en behandeling zullen helpen.
★ILLUMINATION IS THERAPEUTISCHER: Onze bollen zijn professionele infrarode behandelingsbollen die een positief therapeutisch effect op gebieden hebben die aan pijn worden blootgesteld.


Hoe te gebruiken:
Na het opnemen van de machtsstop in de contactdoos, nadat de bol is, verwarm het 5 minuten voor, is de verlichtingsafstand ongeveer 30 cm, en de huid voelt 40 graden van Celsius.

Het pakket omvatte:
1* bol
1*user handboek

Gelieve van nota te nemen:
1, herinnert zich niet te dicht te zijn of de bol te raken tijdens gebruik of vlak na het sluiten om brandwonden op de huid te verhinderen.
2, verlichten het gezicht, zouden moeten gekleurde glazen dragen of het oogmasker, kan niet het oog direct verlichten, om constante schade aan het oog te vermijden.
3, wegens individuele verschillen, huidirritatie of ander ongemak tijdens het stralingsprocédé, zouden onmiddellijk moeten worden tegengehouden.
Van de Therapieapparaten van de pijnhulp Infrarode Lichte het Rode lichttemperatuur 40-60℃

Contactgegevens
Leawell Medical Co.,Limited

Contactpersoon: Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)