Thuis

Leawell Medical Co.,Limited

Van goede kwaliteit Verre infrarode saunakoepel voor verkoop
Van goede kwaliteit Verre infrarode saunakoepel voor verkoop
leawell is het team volledig van hartstocht en vreugde. Ik houd van met hen te werken. Zeer professionele tandproductenleverancier!!!

—— Malik William

Goede kwaliteitsproducten, gemakkelijke procedure. Leawell is groot.

—— Jessie

Ik ben zeer tevreden. De goede dienst. Ik heb de goederen nog niet zien maar ik ben overtuigd de goederen de goede kwaliteit zijn. Dank!

—— Roger

Ik ben online Chatten Nu

Leawell Medical Co.,Limited

1 2 3 4
Leawell Medical Co.,Limited Leawell Medical Co.,Limited Leawell Medical Co.,Limited Leawell Medical Co.,Limited

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Afrika
Wereldwijd
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 1000-5000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 60% - 70%

Leawell is hi-tech ondernemingen concentreert zich bij van het de medische apparatuurproduct van het rehabilitatiehuis de ontwikkeling, de productie, de verkoop en de dienst. Wij hebben een hoge betekenis van sociale verantwoordelijkheid, met de positieve, specifieke, professionele dienst in elke familie in de wereld, om de ontwikkeling van gezonde zaken te bevorderen. De de Leawellwetenschap en Technologie bevinden zich op een uitgangspunt, als het toenemen ster in binnenlandse bio-spectrumtechnologische ontwikkeling, die het idee „de technologie van het innovatiespectrum, de ontwikkeling aanhangt van niet-drugtherapie,“ zich baseert op een sterk productontwikkelingsteam en een productiebasis op grote schaal, met prima precisiemachines, een geavanceerd laboratoriummateriaal. Na 10 jaar van het accumuleren van ervaring en technologie, verzamelen wij een groep deskundigen en de professoren van Tianjin-Universiteit, Yanshan-Universiteit, Dalian-Universiteit aan vonden een Instituut van de Productontwikkeling. Ondertussen, hangen wij het concept aan „bouwen het eerste merk van China van high-end het instrument van de familietherapie“, hebben wij ISO9001 overgegaan: de kwaliteitsbeheersysteem van 2008, ISO13485: 2003 het Beheersysteem van de Medisch apparaatkwaliteit en Europees Ce en een reeks van medische apparatuur internationale certificatie.

 

Met 10 jaar inspanningen, door onze specifieke en professionele houding, nu is onze rehabilitatie van medische apparaten het volledigst en divers in de portefeuille van het rehabilitatieinstrument. En onze producteigenschappen en categorie zijn het overvloedigst, ook zijn ons productontwikkeling en productontwerp in het belangrijke vooreind. Wij hebben een het materiaalr&d team van de spectrumbehandeling met meer dan 10 jaar ervaringen, houden wij de kern van de technologie van het scherp-randspectrum en een aantal nationale octrooien, hebben wij ook de grootste reeks spectrumproducten, zijn wij de uitvoerigste fabrikanten. Ons ideaal voor ontwikkeling van producten die op eerst consument-georiënteerd worden gebaseerd, wordt vooral onze producten wijd gebruikt in de vele ziekenhuizen, onze producten die voor de bejaarden met het mensdom worden ontworpen. Van het productontwerp, hebben de kwaliteit en de technologie het concept traditionele medische apparatuur veranderd die koud en stijf. Onze producten zijn meer manier en gemakkelijker te gebruiken dan anderen, en technologie meer van uitstekende kwaliteit dan beter hetzelfde type van andere producten. Wij bouwen zorgvuldig de grootste productie van China van de exploitanten van het rehabilitatiemateriaal, naast de productie van zijn eigen merk, vervaardigen wij ook deskundige in de internationale en binnenlandse markt voor medische apparaten, die OEM/ODM/OBM-de dienst aanbieden.

 

Wij ontwikkelen en veroorzaken het instrument van de spectrumbehandeling, spectrum therapeutisch huis, ver infrarood therapieapparaat, TDP-lamp, de behandeling van de halfgeleiderlaser, lumbale tractieriem, moxibustionlamp, therapeutische apparaten met lage frekwentie, been en gezamenlijk behandelingsapparaat, het apparaat van de kniefysiotherapie, hoogste therapieapparaat, TENS, acupunctuurpen, massagemachine, spectrumbeschermer, met succes de slimme machine enz. van de huiszuurstof, die verscheidene significante kenmerken hebben, en goede klinische doeltreffendheid van high-tech innovatieve producten, en het certificaat SFDA-van de medische apparaten „quasi“ doopvont gewonnen, won ook 20 nationale octrooien. Onze producten hebben de laatste jaren de Internationale Gezondheid Expo van China aangewezen producten en de Toekenning van de Technologievooruitgang, Opmerkelijke Producttoekenning en andere toekenning gewonnen. Onze producten worden verkocht in de belangrijke binnenlandse en rehabilitatieziekenhuizen, klinieken, medische apparatuur in het groot stad, kettingsapotheken, medische apparatuuropslag, ervaringsopslag, schoonheidssalons, gezondheidsclubs en online Ali Baba, Tmall, Jingdong, Taobao, de belangrijkste apotheken, geneeskundewandelgalerijen. Onze producten worden in binnen- en buitenland ingestemd met door vele medische apparatuur het bieden en belangrijke handelaren, en OEM productie.

Contactgegevens
Leawell Medical Co.,Limited

Contactpersoon: Ms. Priscilla

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)